ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Περήφανοι για ό,τι πετύχαμε – Ο Ολυμπιακός έχει να περιμένει πολλά από την ακαδημία!» – Galaksias Portal News

Την υπερηφάνεια του για την ιστορική πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, που παρακολούθησε τον ημιτελικό από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, εξήρε τον χαρακτήρα των παικτών του, στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ έκανε και ειδική μνεία στον απόλυτο πρωταγωνιστή στον θρίαμβο των Ανδρών στην Τουρκία, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου:

«Είναι δημιούργημα όλων, της ακαδημίας, των χρόνων. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτή την ομάδα. Να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, που έκαναν εξαιρετική δουλειά, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Προσπαθώ να πατάω στη γη. Είναι τρομερό επίτευγμα για τον σύλλογο. Ένα παιδί της ακαδημίας να πιάνει πέναλτι χθες στην Κωνσταντινούπολη, να γινόμαστε η πρώτη ομάδα στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαστε περήφανοι, όσοι είναι Ολυμπιακοί είναι περήφανοι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες φαντάζομαι.

Είναι διαφορετικό να είσαι εκτός πάγκου. Ίσως βοηθάει κάποιες φορές να βλέπεις πράγματα. Το σημαντικότερο που είπα στα παιδιά πριν το παιχνίδι είναι ότι η ομάδα έχει μέταλλο, χαρακτήρα που την κάνει ξεχωριστή, σαν ομάδα και σαν διαδικασία διαχείρισης συναισθημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι μέλος της πρώτης ομάδας, και ξέρω ότι είναι ακριβώς η ίδια η δουλειά που γίνεται. Ίσως ο τρόπος που το περνάς στα παιδιά είναι διαφορετικός. Αλλά στον Ολυμπιακό η δουλειά είναι απόλυτα επαγγελματική, υψηλού επιπέδου. Τα αποτελέσματα είναι ένας τρόπος να αξιολογήσεις.

Το ότι παίκτες πάνε στην πρώτη ομάδα, όπως ο Τζολάκης που έδωσε την πρόκριση χθες στην Πόλη, αρκετά από αυτά είναι μέλη της Β’ ομάδας. Ο σύλλογος έχει να περιμένει πολλά από την ακαδημία και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους!

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί δεν ήθελα να τελειώσει ο κύκλος μου με εμένα στην εξέδρα. Ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκαναν!».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button