Υγεία & Διατροφή

Το Εργατικό Κόμμα οδεύει προς εκλογικό θρίαμβο – Eνδεχομένως μεγαλύτερο από εκείνον του Τόνι Μπλερ το 1997 – Galaksias Portal News

Το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας οδεύει ολοταχώς προς έναν ιστορικό θρίαμβο στις φετινές εκλογές, ο οποίος ενδεχομένως να ξεπεράσει εκείνον του Τόνι Μπλερ το 1997, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Τετάρτη η εφημερίδα Mirror.

Η έρευνα των Find Out Now/Electoral Calculus διενεργήθηκε από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν σε αυτήν 18.151 πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης που δημοσιεύει η Mirror, οι Εργατικοί του Κιρ Στάρμερ εξασφαλίζουν 42% έναντι 22% των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ. Ως εκ τούτου, το Εργατικό Κόμμα εκτιμάται πως θα αυξήσει την κοινοβουλευτική του δύναμη σε 452 έδρες (+249 σε σύγκριση με το 2019), ενώ οι Τόρις θα περιοριστούν σε 80 έδρες (–285 σε σύγκριση με το 2019).

Η εφημερίδα Mirror υπογραμμίζει ότι 18 υπουργοί κινδυνεύουν να μην εκλεγούν. Μεταξύ αυτών είναι ο υπουργός Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ και ο υπουργός Άμυνας Γκραντ Σαπς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button