ΕνημέρωσηΠολιτική

Δημιουργώντας τους πολιτικούς ηγέτες του αύριο – Galaksias Portal News

Ένα πρωτότυπο όσο και ενδιαφέρον εγχείρημα ξεκινάει με χώρα «πιλότο» την Ελλάδα και στόχο να αναπτυχθεί σε όλη την Ευρώπη.

Η «POLITICAL ACADEMY» είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που φιλοδοξεί να αποτελέσει το φυτώριο για τους αυριανούς «leaders» της πολιτικής, από τον μικρότερο Δήμο ή δημόσιο οργανισμό, μέχρι το Ελληνικό ή το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εγχείρημα συμμετέχουν ως εκπαιδευτές – εισηγητές, κορυφαίοι Πανεπιστημιακοί καθηγητές, αναγνωρισμένοι πολιτικοί, έμπειροι δημοσιογράφοι, experts της πολιτικής επικοινωνίας, καθώς και αναλυτές υψηλού κύρους και γνώσεων.

Στην Πολιτική Ακαδημία γίνονται δεκτοί όσοι και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ουσιαστικές και χρήσιμες γνώσεις για τον τρόπο που η συμμετοχή τους στα «κοινά», αν μη τι άλλο δεν θα περνάει απαρατήρητη…

Μαθήματα όπως η «metaπολιτική στον ψηφιακό αιώνα», ή σειρά μαθημάτων διαχείρισης του προσωπικού πολιτικού προφίλ «από τα έντυπα media μέχρι τα social media», διαφοροποιούν την Ακαδημία ως έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό, που παρακολουθεί στενά τις νέες πολιτικές τάσεις και μέσω των «δασκάλων» της, τις προσφέρει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ακαδημαϊκό έτος ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται με το τέλος του χρόνου, έχοντας αφήσει πίσω της 300 ώρες διαδικτυακής διδασκαλίας και περίπου 60 ώρες δια ζώσης συναντήσεις – συμπόσια, με σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής σε μια ελεύθερη «νέα ψηφιακή Πνύκα», που θα αναβιώνει την… ξεχασμένη παλιά δημοκρατική συνήθεια του ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού όσοι ενημερώνονται από το website politicalacademy.gr μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το νέο εγχείρημα και την ποιότητα του κύκλου σπουδών.


info@politicalacademy.gr
τηλ: 210 6106902
Social Media: political.academy1

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button