Υγεία & Διατροφή

«Η ομάδα μας θα συνεχίσει να μάχεται τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά» – Galaksias Portal News

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για αναμέτρηση που διεξήχθη «σε αντίξοες συνθήκες», εξέδωσε η ΑΕΛ, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της απέναντι στην ΑΕΚ Β’, για τη 2η αγωνιστική των Play Off του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 3-3, με το «αλογάκι» να χάνει κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, αφού λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της και την τεχνική ηγεσία για την ηρωική τους προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθη και ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να μάχεται τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά, για ένα καλύτερο και δικαιότερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, απαλλαγμένο από τη χυδαία διαφθορά και από εκείνους τους αναλφάβητους πιονιέρους που θεωρούν άπαντες, εχθρούς και φίλους, ιθαγενείς. Θεωρούν επίσης δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στα καθεστώτα, μπορείς να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες, ακόμη και όταν γράφεις το “Αυγώ” με Ω. Ευελπιστούν ότι οι “αλάνθαστες” πρακτικές τους θα μας οδηγήσουν σε απελπισία και ηρωική έξοδο.

Μέχρι στιγμής η αλαζονεία της πρόσκαιρης επιτυχίας τους θρέφει. Τους προειδοποιούμε όμως ότι θα υποστούν τον ανένδοτο αγώνα μας για πολλά χρόνια ακόμη. Και όταν κάποια στιγμή ο αγώνας δικαιωθεί και μας συναντήσουν επί ίσοις όροις, τότε θα αντιληφθούν τι σημαίνει επιμονή μέχρι την τελική δικαίωση. Έως τότε υπομονή, χωρίς εκπτώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button