ΕνημέρωσηΠολιτική

15,5% διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, συγκάλυψη για τα Τέμπη βλέπουν σχεδόν 8 στους 10 – Galaksias Portal News

Διαφορά 15,5% της ΝΔ από το 2ο ΠΑΣΟΚ καταγράφει δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές.

Στην δημοσκόπηση της alco για τον Alpha, στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει 27%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έρχεται 2ο με 11,5%.

Στην 2η θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,9%, η Ελληνική Λύση με 6,4%, η Νίκη με 3,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 3%, η Νέα Αριστερά 2,8%, ενώ οι Σπαρτιάτες είναι στο 2,5%.

Είναι ακόμα μια δημοσκόπηση που φέρνει στην 2η θέση το ΠΑΣΟΚ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλη δυσαρέσκεια για το χειρισμό της υπόθεσης των Τεμπών

Κάτι που επίσης έχει ενδιαφέρον είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως δεν έχουν αποδοθεί όπως πρέπει οι ευθύνες για τα Τέμπη.

Μάλιστα θεωρούν πως υπάρχει και προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση, σε ποσοστό 77%. Επίσης ο κόσμος σε ποσοστό 77% θεωρεί πως δεν έχουν ληφθεί μέτρα για να μην επαναληφθεί μια τέτοια τραγωδία. Επίσης μεγάλο ποσοστό δεν έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Σε σχέση με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ένα 15% θεωρεί πως βγήκε ενισχυμένος. Επίσης μόλις το 7% των πολιτών απέκτησε καλύτερη γνώμη, ενώ 22% απέκτησε χειρότερη και 35% το ίδιο κακή. Με λίγα λόγια. 59% έχει κακή γνώμη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο Δημοσκόπηση: 15,5% διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, συγκάλυψη για τα Τέμπη βλέπουν σχεδόν 8 στους 10 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button