Επικαιρότητα

Είχαν μοιράσει την κάνναβη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες – Πώς έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ οι «3» για το ένα κιλό χασίς (vid) – Galaksias.com

Ποσότητα ενός περίπου κιλού κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, εντόπισαν αστυνομικοί, προχωρώντας στη σύλληψη τριών ανδρών 29, 66 και 35 ετών στο Ηράκλειο. Από τους τρεις, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος καθώς προέκυψε ότι είχε προμηθευτεί ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι για ιδία χρήση, ενώ οι δύο αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν τρεις άνδρες ηλικίας 29, 66 και 35 ετών για ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στις οικίες τους. Η ποσότητα κάνναβης που ήταν σε αυτοσχέδιες συσκευασίες ήταν συνολικά 964 γραμμάρια, ενώ εντοπίστηκε χρηματικό ποσό σχεδόν δύο χιλιάδων ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.

Οι τρεις συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που είχαν πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τη δράση συγκεκριμένων ατόμων.

Παρά τις τρεις συλλήψεις τελικά ο ένας άνδρας, ο 35χρονος αλλοδαπός, αφέθηκε ελεύθερος καθώς όπως προέκυψε αυτός ήταν ο αγοραστής και στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και ένα ακόμη γραμμάριο που τα προόριζε για δική του χρήση.

Ο 29χρονος και 66χρονος που εξακολουθούν να κρατούνται, έλαβαν προθεσμία και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button