Επικαιρότητα

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Χαλκίδας

Επιπλέον, ο άνδρας  κατηγορείται και για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, την οποία χρησιμοποίησαν κατά την παράνομη πράξη τους

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, στο πλαίσιο άμεσης και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες της (20-03-2024), στην περιοχή της Χαλκίδας.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε μία γυναίκα συνεργός του, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και συνελήφθη χθες (22-03-2024) το βράδυ στην περιοχή της Χαλκίδας, κατόπιν σχετικού Εντάλματος Σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Β΄ Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο άνδρας κατηγορείται ότι προσέγγισε την υπάλληλο της επιχείρησης, φορώντας προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή με δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία τον ανέμενε η συνεργός του.

Όπως προέκυψε από την πορεία της προανακριτικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος είχε αφαιρέσει τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, λίγο πριν τη διάπραξη της ληστείας, από την περιοχή της Χαλκίδας, ενώ αυτή βρέθηκε λίγη ώρα μετά την παράνομη πράξης τους, εγκαταλελειμμένη στην περιοχή και ανακτήθηκε από τον νόμιμο κάτοχο της.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button