ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόεδρο έχουμε, λάθος η παρέμβαση – Να αποσύρει η Όλγα την υποψηφιότητα – Galaksias Portal News

«Καταιγίδα» οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το 4ο Συνέδριό του. Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει την αντίθεσή του στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας πως «πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν».

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης δεν τοποθετείται απλώς ενάντια στην παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τάσσεται στη «γραμμή» του Νίκου Παππά, υπογραμμίζοντας πως «έχουμε Πρόεδρο», ενώ παράλληλα καλεί την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«1)Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές.
Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές.
Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα.
2)Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο .Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της !
3)Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!
Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.
Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική .
4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτικη παράταξη.
Οποιος σχεδιάζει επι χαρτου ,συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!
5) Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!
ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ:
«Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη
θα τηνε βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει»
Υγ τα βγάζω τωρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγειας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω !»

 

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Γεροβασίλη άνοιξε το Σάββατο (24.02.2024) τα χαρτιά της και ανακοίνωσε επισήμως τη δική της υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει κάλπες για τις 10 Μαρτίου για τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών, μόλις πέντε μήνες μετά τη δική του επικράτηση, και με την πρώην υπουργό, όμως, να θέτει θέμα καταστατικού για την ημερομηνία της εκλογικής αναμέτρησης.

To άρθρο Παύλος Πολάκης κατά Αλέξη Τσίπρα: Πρόεδρο έχουμε, λάθος η παρέμβαση – Να αποσύρει η Όλγα την υποψηφιότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button