Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου – Ειδήσεις

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη, 10 Αυγούστου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Μαλέβιζίου στις  περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή ΖεύςΑκτή ΖΕΥΣ, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.
Από 7:30 έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.                               

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στη Σταλίδα, στην περιοχή του ξενοδοχείου Semiramis – Λεονταράκη.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στην Ανώπολη, στην περιοχή των κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπ.Κρήτης, του γηπέδου Ανώπολης και του εργοταξίου Καράμπιλα.                              

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δ. Ηρακλείου, στον οικισμό Πρασσά και στον Καρτερό στις περιοχές μετά τον Πέτρινο Πύργο και στο Μέσα Καρτερό προς το φαράγγι.             

Από 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, γενικά στον οικισμό Αγριανά του Δ. Χερσονήσου.                             

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Πλατειά Περάματα και στον οικισμό Χρυσόστομο.                                

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια, στην περιοχή των γεωτρήσεων Βλαστού και Μαλτεζάκη.                      

Από 2:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στον οικισμό Ανάληψη Χερσονήσου πλησίον του ξενοδοχείου Κρεμμυδάκη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button