Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου – Ειδήσεις

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στον οικισμό Λινοπεραμάτων και στις περιοχές Αλμυρού, Σκαφιδαρά, αποθηκών ΔΕΗ, Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ξενοδοχείων Κλινάκη και Παγωμένου στα Λινοπεράματα.                               

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στην περιοχή ανατολικά της Αγροτικής Ένωσης Μοιρών και της αποθήκης οικίας Πετράκη.                       

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στην περιοχή όπισθεν του Δημαρχείου Μοιρών και του καταστήματος ΟΤΕ.

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου, και ανατολικά της εκκλησίας προς Μοίρες και νότια προς το Αστυνομικό Τμήμα.                  

Από 9:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στην περιοχή της Αγροτικής Τράπεζας και της νεοανεγειρόμενης οικίας Μακρυδάκη.                               

Από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή του αρδευτικού Μπαγιαρτάκη.                

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στις Μοίρες, στην περιοχή του πρώην εργοστασίου Πετρακογιώργη και του 2ου Δημ. Σχολείου Μοιρών.                     

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Καμηλάρι στην περιοχή της εισόδου του χωριού και της νεοανεγεορόμενης οικίας Κτιστάκη.     

Στα Χανιά

Από 8:15 π.μ. έως 9:00 π.μ. στον Δήμο Βάμου, στο Κόκκινο χωριό (περιοχή Πλατείας και Εκκλησίας).

Από 8:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Κολυμβαρίου, στις Καρές και στα Βασιλιανά.  

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button