Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου – Ειδήσεις

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων στις Αρχάνες στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου, της εξόδου των Αρχανών προς το Καταλαγάρι και της βίλα Αρχάνες.                       

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στο χωριό Φιλίσισα του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Νεόπουλου Αθανάσιου.                        

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, στο χωριό Απόστολοι στην περιοχή των οικιών Χάλαρη Μαρία και Ροδιτάκη Ειρήνη.     

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στο χωριό Αρμανώγεια του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, στην περιοχή της οικίας Σταυρακάκη Νικ.

Από 12:00 έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, γενικά στο χωριό Χαράκι, του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων.  

Στα Χανιά

Από 9:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ινναχωρίου, την Παρασκευή 10 – 11 θα υπάρχει ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΑΣΕΩΣ από 09.30 μέχρι 12.00 στην περιοχή μετά τον οικισμό της Χρυσοσκαλιτισσας μέχρι και το Λαφονησι. Επίσης θα υπάρξει ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΑΣΕΩΣ από 09.30 έως 15.00 σε τμήμα του οικισμού Χρυσοσκαλιτισσας στα κτίρια που ηλεκτροδοτούνται από τον Υποσταθμό που είναι τοποθετημένος στον δρόμο για Άσπρη Λίμνη .

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας οι περιοχές Πισκοκέφαλο Ζου, Σταυρωμένο, Σιτάνο, Σαναδάλι, Κατσιδώνι, Καρύδι, Ε. Επισκοπή, Μαρωνία, Αγ. Γεώργιος, Συκιά, Παπαγιαννάδες, Σκλάβους, Βόρι, Λιθίνες, Αρμένους, Χάνδρα, Απίδια, Ζήρος, Κ. Χωριό, Χαμαιτούλο, Πιλαλήματα, Αγ. Στέφανος, Πεύκους, Περβολάκια, Πραισός, Αγ. Σπυρίδωνας.

Από 8:50 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στην περιοχή Κάτω Επισκοπή.  

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button