Υγεία & Διατροφή

Ηχηρή διάψευση Πολάκη για τα περί κόντρας με τον Κασσελάκη – Galaksias Portal News

«Ιστορία επιστημονικής φαντασίας που είναι για Όσκαρ ηλιθιότητας», χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τις πληροφορίες για «ρήξη στις σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη».

Ο συντονιστής τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, απάντησε στη σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνι που απολύει σήμερα 6.000 ανθρώπους; Γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το Όσκαρ ηλιθιότητας, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Θα του ‘ρχεται καθενός στην κεφαλή κάτι, θα το πετά και θα πρέπει να διαψεύδουμε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα εξοπλιστικά: «Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα τη διάψευση του κύριου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα, ότι είναι ψέμα, δεν θα πάρει η Τουρκία F-16; Και τώρα, με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ, φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F-35. Δεύτερον, με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια, ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά;».

Καταλήγοντας είπε: «Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία. Στην ουσία εγώ απαντάω, στα υπόλοιπα δεν απαντώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button