ΑθλητικάΕνημέρωση

Φεύγουν Μπίελ και Πορόσο, πάει δανεικός στη Βραζιλία ο Ραμόν – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να “καθαρίσει” το ρόστερ του, στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και παράλληλα έχει και κάποιες περιπτώσεις παικτών στο νου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Πεπ Μπίελ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, σε ομάδα της Bundesliga. Οι “ερυθρόλευκοι” συζητούν για τον δανεισμό του παίκτη στην Άουγκσμπουργκ, κάτι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε περίπτωση αποχώρησης του Μπίελ από το ρόστερ του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για εξτρέμ, με τον Κάρλες Πέρεθ της Θέλτα να είναι στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, ο Ισπανός ακραίος έχει ως προτεραιότητα να μείνει στη LaLiga. Για το λόγο αυτό, οι Πειραιώτες επεξεργάζονται εκ νέου την περίπτωση του Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση του δανεισμού του Πορόζο, ο οποίος “ακούγεται” πως ενδιαφέρει ομάδα από την Τουρκία αλλά και την Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα για άλλη μεταγραφή, παρότι έχει πέσει στο “τραπέζι” η υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ της Λεβάντε, Ρούμπεν Βέζο.

Παράλληλα, η Εσπανιόλ διέκοψε τον δανεισμό του Ραμόν, ο οποίος πιάνει θέση ξένου. Οι “ερυθρόλευκοι”, όμως, στέλνουν τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ στη χώρα του και την Κουϊάμπα.

To άρθρο Ολυμπιακός: Φεύγουν Μπίελ και Πορόσο, πάει δανεικός στη Βραζιλία ο Ραμόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button