Κόσμος

Δύο συλλήψεις για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων – Galaksias.com

Δύο υποθέσεις με θύματα ανήλικα παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από συγγενικά τους πρόσωπα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 54χρονο από τις Φιλιππίνες, που σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε σε βάρος του, προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης της συντρόφου του, από όταν το παιδί ήταν οχτώ χρονών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μαρτύριο του παιδιού συνεχίστηκε μέχρι το 2022 όταν κάποια στιγμή δεν άντεξε όσα περνούσε και μίλησε στους δασκάλους της. Μάλιστα, την τελευταία φορά που ο 54χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της ήταν τον Σεπτέμβριο το 2022, αλλά η πράξη δεν ολοκληρώθηκε, διότι η ανήλικη αντέδρασε και διέφυγε τρέχοντας.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα «για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα» και το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και από εκεί στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Η δεύτερη υπόθεση που αφορά και πάλι ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών αφορά έναν πατέρα και τις δυο ανήλικες κόρες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν τα κορίτσια ήταν σε ηλικία εννιά και 12 ετών, ενώ το μαρτύριο συνεχιζόταν για πέντε χρόνια.

Ο 55χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που έγινε από συγγενικό πρόσωπο των κοριτσιών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία «για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώματος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button