Τρόπος Ζωής

Γράφτηκε ότι φοράω σταυρό που αξίζει όσο μια πολυκατοικία στο Σύνταγμα – Galaksias Portal News

Ένας σταυρός κειμήλιο της πεθεράς της ήταν η αιτία να ακουστούν δυο ψέμματα για τη Νίνα Βλάχου. Μια ιστορία που η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει για πρώτη φορά. 

Κάποτε, άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, είχαν διαρρεύσει στον Τύπο της εποχής ότι η Νίνα Βλάχου και μια φίλη της ήταν… σατανίστριες! Τις “έσωσε” η παρέμβαση του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Έγραψαν για εσάς ποτέ κάτι που να σας στενοχώρησε;

Θα σου αποκαλύψω κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Πολλές φορές στα δελτία φορούσα έναν πολύ ωραίο σταυρό, κειμήλιο από την πεθερά μου τη Χρυσή. Γράφτηκε λοιπόν ψευδέστατα ότι φοράω έναν σταυρό που αξίζει όσο μια πολυκατοικία στο Σύνταγμα.

Φυσικά δεν τον ξαναφόρεσα και λίγο πριν από το δελτίο σχημάτιζα με το στυλό ένα σταυρουδάκι στην παλάμη μου για το καλό. Και αυτό σχολιάστηκε κάκιστα φυσικά εκ των…. έσω. Έσπρωξαν στον Τύπο την είδηση ότι μαζί με μια φίλη είμαστε σατανίστριες.

Ευτυχώς μας έσωσε την ύστατη στιγμή ο οικογενειακός φίλος, κύριος Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος τηλεφώνησε στον εκδότη της εφημερίδας, έμαθε ότι επρόκειτο για εμάς και ούτε ο εκδότης πίστεψε στα αυτιά του. Με αποτέλεσμα να σωθούμε με τη βοήθεια του Θεού.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνετε ψυχοθεραπεία;

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθεια ενός ειδικού. Όταν ήμουν πιο μικρή, με κυνηγούσε μια αγοραφοβία. Όταν βρισκόμουν με πολύ κόσμο, ίδρωνα και απομακρυνόμουν με πολύ τρακ.

Η επιστημονική βοήθεια στην οποία κατέφυγα με βοήθησε να την αποβάλλω εν μέρει όμως, κάτι που μπορώ να το ελέγξω ωστόσο.

To άρθρο Νίνα Βλάχου: Γράφτηκε ότι φοράω σταυρό που αξίζει όσο μια πολυκατοικία στο Σύνταγμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button