ΕνημέρωσηΟικονομία

Διπλή διάκριση για την The Kompany στα Influencers Marketing Awards 2022

Η The Kompany απέσπασε 2 SILVER βραβεία στα Influencers Marketing Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Η βράβευση αφορά στις κατηγορίες Best MultiPlatform Use for Influencer Marketing για την καμπάνια “Pandora MΕ” της εταιρείας PANDORA και Best COVID-19 Response για την υπηρεσία Drive-through Covid-19 Test του Ομίλου της Ευρωκλινικής. Πρόκειται για δύο πολύ επιδραστικές καμπάνιες Influencers Μarketing, διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά με κοινό παρονομαστή το εξαιρετικό digital αποτύπωμά τους παρά την αστάθμητη συνθήκη της πανδημίας.

Στην καμπάνια της εταιρείας PANDORA, το επικοινωνιακό ζητούμενο για την The Kompany ήταν να υποστηρίξει το λανσάρισμα της “Pandora ME” που αποτελεί τη νέα συλλογή κοσμημάτων του Δανέζικου Βrand Pandora και ένα από τα σημαντικότερα, μέχρι στιγμής, λανσαρίσματα της εταιρείας παγκοσμίως. Το 360ο πλάνο επικοινωνίας που υλοποιήθηκε, είχε στόχο να αναδείξει και να επικοινωνήσει δημιουργικά τη συλλογή, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία και η υλοποίηση μιας φρέσκιας καμπάνιας με ένα ισχυρό digital αποτύπωμα, προσεγγίζοντας περισσότερους από 1.000.000 followers και καταγράφοντας πάνω από 100.000 likes, 650.000 views και 1.500.000 impressions.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger