Υγεία & Διατροφή

Λανσάρει το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Galaksias Portal News

Το νέο ισιωτικό Dyson Airstrait είναι μία συσκευή κορυφαίας τεχνογνωσίας με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα, με ένα μόνο πέρασμα, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Το νέο ισιωτικό Dyson Airstrait ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά, με αέρα. Χωρίς καυτές πλάκες. Χωρίς φθορά από τη θερμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει δύο επιλογές styling: από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσετε το styling ενώ χαρίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

4 βασικές τεχνολογίες του νέου ισιωτικού Dyson Airstrait

  • Ισχυρό μοτέρ Hyperdymium™

Το ισιωτικό τροφοδοτείται από το μικρό, ελαφρύ αλλά και πανίσχυρο μοτέρ Hyperdymium™, που δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτοχρόνως. Περιστρέφεται κατά μέσο όρο 6 φορές πιο γρήγορα από άλλα μοτέρ σεσουάρ μαλλιών, διαθέτοντας το ένα τρίτο του βάρους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Έξυπνος έλεγχος θερμότητας

Όπως και όλη η οικογένεια περιποίησης μαλλιών Dyson, το νέο ισιωτικό διαθέτει έξυπνο έλεγχο θερμότητας, που μετράει τη θερμοκρασία της ροής αέρα 30 φορές το δευτερόλεπτο χωρίς ποτέ να υπερβαίνει την καθορισμένη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην προκαλείται φθορά από τη θερμότητα και να προστατεύεται η φυσική λάμψη των μαλλιών.

  • Προβολή αέρα με ακρίβεια

Η ροή του αέρα προβάλλεται προς τα κάτω σε γωνία 45°και κατά μήκος των μαλλιών, για να δημιουργήσει την ένταση που απαιτείται για ένα ίσιο λαμπερό αποτέλεσμα. Οι ράβδοι έντασης παρέχουν κίνηση χωρίς να ασκούν υπερβολική πίεση στα μαλλιά.

Πτερύγια που είναι συντονισμένα στους άξονες X, Y και Z για να διασφαλίζουν ότι η θερμική μάζα κατευθύνεται μακριά από τον χρήστη κατά τη διάρκεια του styling, παρέχοντας επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα για το στέγνωμα της ρίζας. Αφαιρούμενα για εύκολο καθαρισμό.

Ίσιωμα με αέρα

Γιατί είναι η καλύτερη επιλογή

 

  • Ίσιωμα από βρεγμένα μαλλιά

Ταυτόχρονο στέγνωμα και ίσιωμα μειώνει τα βήματα από 2 σε 1. Αυτό απλοποιεί τη ρουτίνα του χρήστη. Εκεί που πριν χρειαζόταν σεσουάρ και στη συνέχεια ισιωτικό για να έχουμε ίσιο στυλ, τώρα αυτό μπορεί να γίνει με μία μόνο συσκευή, πιο γρήγορα.

  • Λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα

Το styling από βρεγμένα μαλλιά είναι πιο υγιεινό για τα μαλλιά σας αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, οι μοριακοί δεσμοί είναι πιο
εύκαμπτοι, που σημαίνει ότι μπορείτε να τους διαμορφώσετε χωρίς τη χρήση επιβλαβούς υπερβολικής θερμότητας. Το να μην χρειάζεται να εξαρτόμαστε από
ακραίες θερμοκρασίες μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας δυνατά και να μειώσουμε το σπάσιμο.

Χρησιμοποιούμε αέρα. Όχι καυτές πλάκες. Όχι υπερβολική θερμότητα.

Ο αέρας υψηλής πίεσης μπορεί να προβληθεί ομοιόμορφα σε όλη το μήκος των μαλλιών μας κατά τη διάρκεια του styling που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να
χρησιμοποιούμε υπερβολική θερμότητα. Τα μαλλιά στεγνώνουν και φορμάρονται ταυτόχρονα με λιγότερη θερμότητα και με λιγότερη φθορά.

How to use

1.  Στεγνώστε τη ρίζα

Προετοιμάστε τα μαλλιά

Σύρετε το κουμπί για να ασφαλίσετε και να απασφαλίσετε τους βραχίονες της συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε τη με τους βραχίονες ασφαλισμένους για να στεγνώσετε απαλά τα μαλλιά και να προσθέσετε όγκο στη ρίζα.

2. Λειτουργία από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά

Style

Ισιώστε και στεγνώστε τα μαλλιά ταυτόχρονα. Στη λειτουργία από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet), τρεις προκαθορισμένες θερμοκρασίες 80 °°, 110 και 140 C αποκτήστε το τελικό styling ξεκινώντας από βρεγμένα μαλλιά, με μία συσκευή.

3. Λειτουργία σε στεγνά μαλλιά

Προαιρετική ανανέωση

Αναβαθμίσετε ή να ανανεώσετε το styling στη λειτουργία σε στεγνά μαλλιά. Ισιώστε στους 120 °°, 140 C ή χρησιμοποιήστε στην προαιρετική λειτουργία Boost (160 C) για μέγιστη απόδοση στο styling.

4. Κρύος αέρας

Ολοκλήρωση

Επιλέξτε τον κρύο αέρα για να ολοκληρώσετε το στυλ και να ενισχύσετε τη διατήρηση.

Δείτε βίντεο tutorial του Dyson Airstrait

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button