Τρόπος Ζωής

Νεαρό κορίτσι με δύο ΛΟΑΤΚΙ+ μητέρες αποκαλύπτει ότι της λείπει ο πατέρας

Σε ομιλία που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τον γάμο ομοφύλων, η 23χρονη Milly Montana έχοντας δύο μητέρες ΛΟΑΤΚΙ+ «έσπασε» την σιωπή της και αναφέρθηκε στην αγάπη που έλαβε από τους γονείς της, αλλά και την ανάγκη της να γνωρίσει έναν πατέρα.

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τόσο μεγάλη προσέλευση για αυτό τον σκοπό. Το όνομα μου είναι Milly Montanta. Είμαι 23 ετών και είμαι ένα παιδί που συνελήφθη με δωρεά σπέρματος, έχοντας λεσβίες γονείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκομαι εδώ έχοντας την υποστήριξη και των τριών γονέων μου. Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα μπορούσε στο σίγουρα να χαρακτηριστεί ανήκουστη, γιατί κανείς δεν θέλει να ακούσει για την άλλη πλευρά του «Ουράνιου Τόξου».

Μια πλευρά που δεν γίνεται γνωστή γιατί αφορά εκείνους που δεν ανατρέφονται χαρούμενοι, αλλά μεγαλώνουν έχοντας την αντίθετη άποψη για το ποια πρέπει να είναι η δομή μιας οικογένειας.

Καθώς μεγάλωνα, ήθελα έναν πατέρ. Το ένιωθα μέσα μου ότι μου έλειπε ένας πατέρας, πριν ακόμη να είμαι σε θέση να διατυπώσω τι είναι ένας πατέρας. Ήξερα ότι αγαπούσα και τις δύο γονείς μου (μητέρες), αλλά δεν μπορούσα να περιγράψω ακριβώς το ότι κάτι έλειπε μέσα μου», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με την ομιλία της κοπέλας:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button