Επικαιρότητα

Άγριος καυγάς με ανήλικες στο κέντρο της πόλης – Μία τραυματίας στο νοσοκομείο – Galaksias.com

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το κορίτσι για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο διενεργούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος

ναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν δύο ανήλικα κορίτσια ενεπλάκησαν σε καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της μίας.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα όταν, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, τα δύο κορίτσια λογομάχησαν για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία. Γρήγορα τα αίματα “άναψαν”, με τις ανήλικες να “πιάνονται” στα χέρια, με αποτέλεσμα, πάνω στον καυγά, η μία να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί τραυματίας στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το κορίτσι για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο διενεργούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button