Κόσμος

Σήμερα οι ανακοινώνεις για την επανέναρξη παρουσίας θεατών – Galaksias.com

Στις 11: 00 το πρωί ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης θα ανακοινώσουν τα μέτρα για την οπαδική βία και συγκεκριμένα για την επανέναρξη παρουσίας θεατών και διάθεσης εισιτηρίων σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων.

«Το ξέφρενο αμπέλι γήπεδο σταματάει» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, ερωτηθείς σχετικά με το άνοιγμα των γηπέδων και τα νέα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτό που εκκολάπτεται μέσα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Εκεί όπου οργανώνεται η οπαδική συμπεριφορά, η ακραία. Από 13 Φεβρουαρίου -κι αυτό αφορά όλα τα αθλητικά, θα εφαρμοστεί ένας δρακόντειος νόμος – πλαίσιο, με πολύ αυστηρές κυρώσεις σε όλη την Ελλάδα» είπε ο κ. Βρούτσης, προσθέτοντας πως «οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που όσοι παραβούν τον νόμο θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Αναφορικά με την τοποθέτηση και λειτουργία καμερών από τις 6 Μαρτίου συμπλήρωσε ότι «θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου ακόμη και τα αποδυτήρια», ενώ στάθηκε στην καινοτομία εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 9 Απριλίου: «όποιος μπαίνει στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιος είναι, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button