ΕνημέρωσηΠολιτική

Tο PitbikesGr στην Πίστα Καρτ San Nicolas για ένα διήμερο Track Day – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

Στις 30 και 31 Μαρτίου, το PitbikesGr (που πρόσφατα οργάνωσε ένα πολύ πετυχημένο Track Day στα Μέγαρα), θα βρίσκεται στην Πίστα Καρτ San Nicolas, στην πανέμορφη Καλαμάτα για ένα διήμερο Track Day.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Αν θέλεις να γνωρίσεις τον όμορφο κόσμο των Pitbikes η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ στο κοινό για να παρακολουθήσει. Σας περιμένουμε”, λένε οι οργανωτές και πραγματικά όσοι βρίσκονται στην περιοχή της Καλαμάτας εκείνο το διήμερο, θα εκπλαγούν από την ταχύτητα και τα πλαγιάσματα μικρών και μεγαλύτερων οδηγών.

Τι είναι όμως τα Pitbikes; 

Τα Pitbikes είναι μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού με τις οποίες μας δίνεται η δυνατότητα εύκολα και οικονομικά, να μάθουμε και να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. Αλλάζουμε την νοοτροπία της ταχύτητας στον δρόμο, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία και διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια και το πάθος σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον.
Επιπλέον είναι μια πολύ κοντινή προσομοίωση της οδήγησης μιας μεγάλης superbike – αφού όλες οι κινήσεις στο φρενάρισμα, το πλάγιασμα και την επιτάχυνση είναι ίδιες – και μάλιστα σε πολύ μικρότερες ταχύτητες, πράγμα που δημιουργεί ένα πολύ ασφαλέστερο περιβάλλον σπορ οδήγησης. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και οι οδηγοί του MotoGP προπονούνται συχνά με τέτοιες μικρές μοτοσυκλέτες.

Ημερομηνία της εκδήλωσης: 30-31 Μαρτίου 2024 Πίστα Καρτ San Nicolas.
Πληροφορίες: https://pitbikes.gr τηλ.: 6988456810

Χορηγοί του Track Day: KTM HELLAS, GAS GAS, HUSQVARNA, PAPASTAVROU SHOPS, YCF, HELMET HOME, IGOL

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button