ΕνημέρωσηΟικονομία

Πέθανε στα 49 του ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ – Galaksias Portal News

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ γνωστός από την ταινία «Captain Marvel» και τη σειρά «Star Trek». Ο ηθοποιός, διαγνώστηκε με ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα) πριν από πεντέμισι χρόνια. Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστή η οικογένειά του με δήλωσή της στο Instagram.

Ανέφερε ότι ο Κένεθ Μίτσελ ήταν «ένα εμπνευσμένο έργο τέχνης για όλες τις καρδιές που άγγιξε». Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της «Captain Marvel». Ο Μίτσελ, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο «Star Trek: Discovery», πέθανε το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του που κοινοποιήθηκε στο X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Κένεθ Αλεξάντερ Μίτσελ, αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπητού φίλου», ανέφερε η οικογένεια στην ανάρτησή της, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Instagram. «Ο Κεν ήταν γνωστός ηθοποιός σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δήλωση.

Λίγα λόγια για τον Κένεθ Μίτσελ

Ο Κένεθ Μίτσελ γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Σούζαν Μέι Πρατ. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Αποκάλυψε ότι έπασχε από ALS σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People το 2020 και είπε ότι χρησιμοποιούσε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στην ανάρτηση στο Instagram, η οικογένειά του τον αποτίμησε ως «έναν αναζητητή ελπίδας, ονειροπόλο, πιστό στα όνειρα, περιπατητή στην παραλία, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περήφανο πατέρα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button