ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ξεκίνησε το «ταξίδι» της στην Ελλάδα η κινέζικη εταιρία με τα πολυτελή αυτοκίνητα – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Τα εγκαίνια της έκθεσης με τα νέα κινέζικα αυτοκίνητα έγιναν ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του πολυτελούς αυτοκινήτου « Seres 5». Τα κινέζικα αυτοκίνητα Seres εισάγονται αποκλειστικά από τη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ και η έκθεση βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας στη διασταύρωση με το Χαλάνδρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικοδεσπότες Γιώργος Σπανός και η αδελφή του Μαρία στην πρώτη επίσημη παρουσίαση είχαν προσκαλέσει και τον κ. Kush Gu, διευθυντή πωλήσεων της Serres στην Ευρώπη, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της εταιρίας του αλλά και στη συνεργασία που ξεκίνησε με την εταιρία Σπανός ΑΕ. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μίλησαν για το νέο premium αυτοκίνητο, ο κ. Παναγιώτης Καραβέλλας, Business Development Manager και ο κ. Βασίλης Αγγελής, Product Manager. Το καλωσόρισμα έγινε από τον Νίκο Ταγκούλη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία και ο Γιώργος Σπανός

Συγκινητική αλλά και πολύ ανθρώπινη ήταν η αναφορά που έκανε ο Γιώργος Σπανός στον πατέρα του και ιδρυτή της εταιρίας Μίμη Σπανό. Ο Γ. Σπανός, είπε ότι με την αδελφή του μένουν πιστοί στην παράδοση που είναι πάνω από όλα η εξυπηρέτηση των πελατών τους. Για τη νέα εταιρία είπε ότι σύντομα θα έχει έκθεση στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Κρήτη.

Το πρώτο αυτοκίνητο που έχει ήδη εισαχθεί στη χώρα μας είναι το Premium Sport SUV  «Seres 5» ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό όχημα που συνδυάζει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Η πλευρική σχεδιαστική γραμμή «Dolphin Leap» τονίζει τις γραμμές του αυτοκινήτου που δίνουν ένα σπορ χαρακτήρα. Η καμπίνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας, προσφέροντας ένα φιλόξενο περιβάλλον με αληθινή άνεση για οδηγό και επιβάτες. Ο συνδυασμός εξαιρετικής σχεδιαστικής αρμονίας και ισορροπημένης αισθητικής καθιστά το SERES 5 μοναδικό, προσφέροντας μια οδηγική εμπειρία που ξεχωρίζει για το ύφος και την άνεση της.

Το SERES 5 – είναι διαθέσιμο σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση- έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3.7” και εντυπωσιακή ισχύ έως 585 ίππων, συνδυάζοντας δύναμη, καινοτόμες τεχνολογίες και οδηγική άνεση. Έχει σύμφωνα με τους κατασκευαστές έως 530 χιλιόμετρα αυτονομία.

Το SERES 5 διαθέτει απολαυστικές και συγχρόνως έξυπνες τεχνολογίες. Φέρει μία μεγάλη οθόνη αφής από όπου ρυθμίζονται όλες οι λειτουργίες του, ακόμα και μέσω φωνητικών εντολών προς όφελος της ασφάλειας των επιβατών. Χάρη στις ασύρματες ενημερώσεις (OTA), το όχημα αναβαθμίζεται συνεχώς σε πραγματικό χρόνο με βελτιώσεις που αντικατοπτρίζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Serres

Το SERES 5 αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασφάλεια. Η μπαταρία του αυτοκινήτου συμμορφώνεται με υψηλά σχεδιαστικά πρότυπα ασφάλειας, υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές για εξασφαλισμένη απόδοση. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει έξυπνες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης και παθητικής ασφάλειας, προσφέροντας προηγμένη προστασία.

Σύντομα θα το οδηγήσουμε και τότε θα έχουμε πολλά περισσότερα να σας πούμε από την οδηγική μας εμπειρία.

Serres οθονη

Η SERES Ιδρύθηκε το 1986, σαν μια βιομηχανική επιχείρηση βασισμένη στην τεχνολογία με βασική δραστηριότητα τα οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας. Απασχολεί περισσότερα από 16.000 άτομα, είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες κινεζικές επιχειρήσεις. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει Έρευνα και Ανάπτυξη, Κατασκευή, Πωλήσεις και Τεχνική Υποστήριξη οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας και ηλεκτρικών εξαρτημάτων τριών τομέων (μπαταρία, ηλεκτροκίνηση, ηλεκτρικός έλεγχος), κατασκευή παραδοσιακών οχημάτων και βασικών εξαρτημάτων.

Τα οχήματα της εταιρείας εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και οι δύο μάρκες της, SERES και DFSK, έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει κατασκευάσει και ένα εργοστάσιο στην Ινδονησία.

Η τιμή του ξεκινά από τα 58.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά). Ακολουθεί ο πίνακας των τεχνικών προδιαγραφών:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button