ΕνημέρωσηΠολιτική

«Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει» – Galaksias Portal News

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στην ιστοσελίδα «Τuttomercatoweb» και αναφέρθηκε στα όσα έχω γίνει το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο τέθηκε εκτός ομάδας, καθώς δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ιταλός γκολκίπερ μίλησε για το παρελθόν του στο «τριφύλλι» και τόνισε ότι περίμενε περισσότερο σεβασμό λόγω των όσων πρόσφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Μετά άλλαξε ο προπονητής και με ρώτησαν τι θέλω να κάνω. Εγώ απάντησα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο ημέρες, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο, περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και έβαζα τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου».

Για το ενδιαφέρον της Γρανάδα, ανέφερε: «Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Ίσως να προκύψουν και άλλες επιλογές. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία είπε: «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button