ΕνημέρωσηΠολιτική

«Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» – Galaksias Portal News

Με χυδαίο τρόπο μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, με αφορμή την επανεκλογή του 75χρονου στην Περιφέρεια.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του, αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά: «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κασσελάκης: «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

Με ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στις δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη: «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μην νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι».

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο», τονίζει.

Μουτζούρης: «Παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση, η οποία κατεγράφη παρανόμως»

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχολίασε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του κατά του Κασσελάκη, λέγοντας τα εξής:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση, η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button