Κόσμος

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε για τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους – Galaksias.com

«Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του αρμόδιου υπουργού περί ακύρωσης των προστίμων στους συμπολίτες μας που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, η Ελληνική Λύση είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της, απαιτώντας διευκρινίσεις. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «ο ίδιος υπουργός που ανακοίνωσε τη “διαγραφή των προστίμων” κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι δεν πρόκειται να επιστραφεί το πρόστιμο σε κανέναν πολίτη που το έχει εξοφλήσει» και πως «πρόκειται για εμπαιγμό άνευ προηγουμένου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Είμαστε δε βέβαιοι ότι τα πρόστιμα θα γίνουν απαιτητά και από πολίτες που δεν έχουν εξοφλήσει το συγκεκριμένο έκνομο και αντισυνταγματικό “χαράτσι”».

Τέλος, η Ελληνική Λύση «απαιτεί την άμεση ακύρωση των εκκρεμών απαιτήσεων και την επιστροφή του συνόλου των προστίμων σε όσους τα έχουν καταβάλλει» και κάνει λόγο για ενέργειες που θα υλοποιήσει άμεσα, «μόλις ο λαός μας εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της πατρίδας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button