Τρόπος Ζωής

Ο γιος του θυμάται την εμφάνιση του πατέρα του στα Όσκαρ του 1996 – Galaksias Portal News

Τη συγκινητική στιγμή που ο Κρίστοφερ Ριβ εμφανίστηκε στα Όσκαρ το 1996 θυμήθηκε ο γιος του Μάθιου. 

Ο Μάθιου Ριβ μιλώντας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance τόνισε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τα Όσκαρ του 1996 όταν ο πατέρας του δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, καθώς επέστρεφε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε πέφτοντας από άλογο.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο Λονδίνο, ξενυχτούσαμε μέχρι τις τρεις ή τέσσερις το πρωί για να το παρακολουθήσουμε. Και ήταν απολύτως απίστευτο», είπε ο Μάθιου στο αμερικανικό περιοδικό People, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Super/Man: The Christopher Reeve Story» στο Sundance.

«Και αυτό που μου έμεινε περισσότερο, μετά από το απίστευτο θερμό καλωσόρισμα και το παρατεταμένο χειροκρότημα που έλαβε κατά την άνοδό του στη σκηνή, ήταν η ομιλία του στην οποία αναφέρθηκε στο πώς ο κινηματογράφος και οι ταινίες είναι στα καλύτερά τους όταν όχι μόνο διασκεδάζουν, αλλά και ενημερώνουν, εκπαιδεύουν και αγγίζουν διάφορα ζητήματα της ζωής», είπε ο Μάθιου.

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του Κρίστοφερ, έρχεται το ντοκιμαντέρ «Super/Man: The Christopher Reeve Story», το οποίο αφηγείται τη θρυλική κινηματογραφική καριέρα του ηθοποιού μέχρι την παράλυσή του μετά το ατύχημα που είχε το 1995 πέφτοντας από το άλογο.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και τα τρία παιδιά του ηθοποιού, Μάθιου, Αλεξάνδρα και Γουίλ Ριβ και μιλάνε για την ανάρρωση του πατέρα τους μετά τον τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

To άρθρο Κρίστοφερ Ριβ: Ο γιος του θυμάται την εμφάνιση του πατέρα του στα Όσκαρ του 1996 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button