ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα – Τον συνόδευσε ο πατέρας του

Τις πρώτες στιγμές του στο στρατόπεδο της Θήβας περνάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα (15/3/24) παρουσιάστηκε στο στρατό.

Φτάνοντας στο στρατόπεδο, στις 16.00 το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε και φίλησε τον πατέρα του, πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. Εκεί, στο ίδιο στρατόπεδο είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του…

«Είναι τιμή μου που είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα» είπε μπαίνοντας ο Στέφανος Κασσελάκης… Έξω από το στρατόπεδο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος ο οποίος χαιρέτησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την ώρα που έμπαινε, φορώντας το τζιν του και ένα λευκό μπλουζάκι.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο της Θήβας:

Νωρίτερα, έκανε βόλτα στη Θήβα όπου συνομίλησε με τον κόσμο ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μαζί με τον πατέρα του αλλά και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, κάθισαν σε μαγαζί της περιοχής και ήπιαν καφέ και μπύρα. Ακούστε τι είπε στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που κάθισε η παρέα:

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να περάσει μέσα στο στρατόπεδο το τριήμερο αν και θα μπορούσε να πάρει άδεια ακόμα και αύριο σύμφωνα με πληροφορίες.

Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων, στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο μιας σύντομης ομιλίας του στην κεντρική πλατεία της Θήβας, λίγο πριν παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Με αφορμή τη στράτευσή του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αξιοποίησε τον χρόνο που είχε πριν παρουσιαστεί, για να μιλήσει σχετικά με τον νομό Βοιωτίας, έναν νομό «τον οποίο έχει αμελήσει η πολιτεία, ιδίως τον αγροτικό της τομέα, αλλά και τα νοσοκομεία της», όπως είπε. Στη συνέχεια, υπενθύμισε την πρόταση του κόμματος για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 σεντς ανά κιλοβατώρα και για τη μη ρευστοποίηση της αγροτικής γης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής Γεωπονικής Σχολής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε επίσης ότι «φτωχοποιείται ο Έλληνας γιατί αποδομείται το Δημόσιο. Το 40%, για παράδειγμα, των δαπανών για την υγεία πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα για να έχουμε απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, αντί να επενδύσουμε στη δημόσια υγεία». Υπογράμμισε, όμως, πως υπάρχει εναλλακτική λύση: «Χτίζουμε κάθε ημέρα σοβαρές προτάσεις, αρχίζοντας από τη φορολογία που πρέπει να είναι απλή, δίκαιη, σταθερή κι αποδοτική με προοδευτική κλίμακα. Να μειώσουμε τους φόρους και για μεγαλύτερα εισοδήματα από 60.000 ευρώ γιατί θέλουμε ανοιχτές αγορές κι ευημερία σε όλη την κοινωνία για να πατάξουμε τα καρτέλ που ελέγχουν τη χώρα μας».

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίτζας

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα – Τον συνόδευσε ο πατέρας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button