Επικαιρότητα

Άνετη πρόκριση για τη Σίτι, η Ρεάλ… ίδρωσε αλλά πέρασε στους «8»! (vid) – Galaksias.com

Το… εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League εξασφάλισαν σήμερα Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, μετά τους αγώνες-ρεβάνς με Λειψία και Κοπεγχάγη αντίστοιχα.

Η «βασίλισσα» τα βρήκε… σκούρα κόντρα στους Γερμανούς, όμως προκρίθηκε τελικά με το σημερινό 1-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της 0-1 στο πρώτο ματς.

Η Λειψία, πάντως, απέδειξε ότι δικαιούτο κάτι καλύτερο στην αποψινή ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Ήταν ανώτερη από τους «μερένγκες» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Όλμο στις καθυστερήσεις και παρότι «απάντησε» άμεσα στο γκολ του Βινίσιους με τον Όρμπαν (ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν το γκολ που σημείωσε για βίαιη απώθηση στον Όρμπαν), δεν κατάφερε να βρει ένα ακόμη τέρμα που θα έστελνε τη ρεβάνς των «16» στην παράταση. 

Άνετα πέρασε στους «8» η ομάδα του Γκουαρντίολα, με δεύτερη νίκη και με το ίδιο σκορ (3-1) απέναντι στους Δανούς.

Κρατώντας στον πάγκο του Ακε, Μπερνάρντο Σίλβα, Στόουνς, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Γουόκερ και Γουάιτ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε την ομάδα του να «κλειδώνει» την πρόκριση πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10 λεπτά με τα γκολ των Ακάντζι και Αλβαρες (5 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην εφετινή διοργάνωση).

Ο Ελιουνούσι μείωσε σε 2-1 στο 29’, ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χάαλαντ σκόραρε με αριστερό σουτ (7ο γκολ σε 8 συμμετοχές) φτάνοντας τα 41 τέρματα στο Champions League, τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη στον θεσμό μετά το ντεμπούτο του το Σεπτέμβριο του 2019. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button