ΑθλητικάΕνημέρωση

Η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου και η φανέλα του Άλκη Καμπανού – Galaksias Portal News

Ο ΑΣ Άρης διοργάνωσε εορταστικό γκαλά στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”για τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που συμπληρώνονται την 25η Μαρτίου και η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα.. κίτρινά της και γιορτάζει για την ομάδα της πόλης.

Επετειακή εκδήλωση για τον Άρη! Εορταστικό γκαλά στο “Ολύμπιον”, το οποίο επί της ουσίας ανοίγει και την αυλαία των διήμερων εκδηλώσεων για τον σύλλογο που συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής.

Στο γκαλά δίνουν το “παρών” μεγάλες μορφές του Άρη από την Ελλάδα και το εξωτερικό που τίμησαν τα χρώματα του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα.  Στην εκδήλωση βρίσκονται επίσης και προσωπικότητες, όπως οι κ.κ. Σχοινάς, Μπουτάρης, Γαλιλαίας, αλλά και οι κόρες του Κλεάνθη Βικελίδη και του Κάρολου Σαλούστου.

Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά και στα 1000 εγώ θα μαι εδώ να σου τραγουδώ” το σύνθημα που τραγούδησαν οι παρευρισκόμενοι και… έφτιαξε ακόμα περισσότερο το κλίμα της εκδήλωσης.

Συγκινητική ήταν η στιγμή -που μάλιστα έκανε τους πάντες να χειροκροτήσουν- όταν υψώθηκε στον αέρα η φανέλα με το 19, για τον δολοφονημένο, Άλκη Καμπανό.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στη σχετική ενημέρωση του Άρη “… θα τιμηθούν οι παλαιότεροι από τους ζωντανούς πρωταγωνιστές στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, πόλο, στίβου, η ομάδα του ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο το 1970 κι αυτή του 1980 με τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, οι τρεις ομάδες μπάσκετ που πήραν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ομάδα Βόλεϊ του 1997 που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τη… γιορτή τς ομάδας, θα διατεθεί στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ»

To άρθρο 110 χρόνια Άρης: Η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου και η φανέλα του Άλκη Καμπανού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button