Τρόπος Ζωής

Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε με τον Νίκο εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας – Galaksias Portal News

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Βερούλη στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μιχαλόπουλο και μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Άννα Βερούλη ανέφερε:

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων για τη σχέση μου με τον Νίκο. Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας αλλά είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί. Αυτό που θαυμάζω στον Νίκο είναι ότι είναι ακέραιος άνθρωπος. Ο έρωτας φεύγει μένει, όμως, η αγάπη και ο σεβασμός».

Όπως λέει, η ίδια δεν γυμνάζεται αλλά βλέπει πολύ ωραίες ασκήσεις στο youtube και σκέφτεται: «τι ωραίες ασκήσεις… κουράστηκα».

Μίλησε όμως, και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο στο Α΄ Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι.

 

«Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη. Εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με τη στάση ζωής σου. Οι ήττες είναι τριπλάσιες από τις νίκες απλά μένουμε στη νίκη γιατί αυτή μας κάνει και χαιρόμαστε», υπογράμμισε η Άννα Βερούλη.

 

To άρθρο Άννα Βερούλη: Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε με τον Νίκο εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button