Υγεία & Διατροφή

«Έστησαν» τροχαίο για να πάρουν λεφτά από την ασφαλιστική αλλά τους τσάκωσε η κάμερα του γείτονα

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πέντε άτομα στην Καλιφόρνια προσπάθησαν με τον πιο ερασιτεχνικό τρόπο να εξαπατήσουν τις ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων και να εισπράξουν χρήματα για έναν δήθεν τροχαίο. Η κάμερα όμως του γείτονα «έπιασε» τα πάντα και έτσι οι 5 εμπλεκόμενοι αντί να πάρουν, θα δώσουν κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Οντάριο της Καλιφόρνια, όπου μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα τροχαίου και εγκατάλειψης σε μια διασταύρωση.

Το υλικό από την κάμερα του γείτονα αποκαλύπτει ότι ένα άτομο άφησε σκόπιμα ένα ασημί SUV στο κέντρο της διασταύρωσης. Στιγμές αργότερα, φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο πριν εισέλθει στο πλάνο ένα μαύρο SUV, το οποίο συγκρούστηκε με την πλευρά του ασημί οχήματος. Στη συνέχεια, ο οδηγός του μαύρου οχήματος εγκατέλειψε επίσης τη σκηνή.

Οι αρχές συνέλαβαν και τα πέντε άτομα που συνδέονται με την υπόθεση. Καθένας από αυτούς αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία για ασφαλιστική απάτη η οποία είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει σε αποζημιώσεις που θα ξεπερνούσαν τα 30.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι μόνο πήγαν να εξαπατήσουν ασφαλιστική, αλλά το δοκίμασαν μέρα μεσημέρι, σε πολυσύχναστο δρόμο και σε γειτονιά γεμάτη κάμερες…

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button