ΑθλητικάΕνημέρωση

Όλα καλά με Ζέλσον Μαρτίνς – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον σε… ρυθμούς Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Χοσέ Μανουέλ Μεντιλίμπαρ πήρε ευχάριστα νέα από τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Λαμίας (1-5) και υπήρξε ανησυχία στους Πειραιώτες, λόγω και των δύο μυϊκών τραυματισμών που έχει υποστεί από τη στιγμή που υπέγραψε στην ομάδα.

Το πρόβλημα του Πορτογάλου, όμως, δεν είναι κάτι σοβαρό (δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια θλάση). Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα είναι πανέτοιμος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στη Super League.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού (όπως και οι Ναβάρο, Βέζο, Καμπράλ, Άμπι και Μπιανκόν) κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League

Άλλα προβλήματα για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (11.04, 19:45, Newsit.gr) δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμοι οι Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος. Μόνο ο τιμωρημένος Ποντένσε θα λείψει σίγουρα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

To άρθρο Ολυμπιακός: Όλα καλά με Ζέλσον Μαρτίνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button