Κόσμος

Η Μακάμπι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ – Galaksias.com

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η ομάδα που θα βρει στον δρόμο του ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Euroleague, καθώς την Τρίτη οι Ισραηλινοί συνέτριψαν με 113-85 την Μπασκόνια, στο πρώτο play-in που διεξάγεται στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας έτσι την 7η θέση.

Η ομάδα του Κάτας ήταν καταιγιστική απέναντι στους Βάσκους στο Βελιγράδι και, μπαίνοντας από το πρώτο λεπτό με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έφτασε σε αυτή την επιβλητική νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μακάμπι είχε ως κορυφαίους στο ματς με την Μπασκόνια τους Λορέντζο Μπράουν και Μπάλντουιν, που πέτυχαν 29 και 26 πόντους, αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κόντι ΜακΙντάιρ,  τελειώνοντας το παιχνίδι με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος του.

Ως γνωστόν στις μονομαχίες του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι το «τριφύλλι» έχει το πλεονέκτημα έδρας, δεδομένου ότι τερμάτισε στη 2η θέση στην κανονική περίοδο της Εuroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου τα δύο πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 23 και 25 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Το τρίτο θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μακάμπι στο Βελιγράδι και το τέταρτο (εάν χρειαστεί) θα διεξαχθεί και αυτό την Μεγάλη Εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Σε περίπτωση που η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο ματς αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα παίξει στον ημιτελικό του φάιναλ φορ με τον αυτόν του ζευγαριού Μονακό – Φενέρ.

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγώνων:

Τρίτη 23 Απριλίου

20:30 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πέμπτη 25 Απριλίου

20:30 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αναλυτικά σε λίγο…

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button