ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Δημήτρης Παπανώτας προειδοποιεί με αγωγές και μηνύσεις «όσους ξεχνούν από τις δηλώσεις» του κάποιες «λέξεις- κλειδιά»

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζω τα πάντα με χαμόγελο. Μπορεί εγώ να μην είμαι τόσο σχετικός με το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, γιατί στο περιβάλλον μου δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Παπανώτας, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μην τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας, δεν παρέλειψε να κάνει και κάποιες διευκρινίσεις για τη δήλωσή του, που τελικά του στοίχισε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένω όμως από κάποιες κυρίες που έχουν σηκώσει το λάβαρο του metoo, όπως η κυρία Μπεκατώρου, η κυρία Δούνια, η κυρία Νικολαΐδη, η κυρία Αχτσίογλου, η κυρία Μαγγίρα, η κυρία Μπακοδήμου, περιμένω εκτός της ρητορικής και της υπεράσπισης του πολιτικού ορθού να αναλάβουν μια δράση στην ουσία. Το να διαπιστώνουμε τα προβλήματα, ειδικά όταν έχουμε κάτσει σε υπουργικές καρέκλες, δεν βοηθάει»…

Και ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε:

«Δε θέλω να επαναλάβω τι έχω κάνει εγώ για την υπεράσπιση των γυναικών που κακοποιούνται. Θέλω να δω τι κάνουν και οι άλλοι που με θεωρούν μισογύνη και ρατσιστή. Και όσοι ξεχνούν από τις δηλώσεις μου κάποιες λέξεις κλειδιά, θα έρθουν αντιμέτωποι με αγωγές και μηνύσεις».

Και κλείνοντας διευκρίνισε για την επίμαχη δήλωσή του:

«Όταν με ρωτήσατε και έδωσα εκείνη την απάντηση, ήταν στο πλαίσιο μιας σύντομης δήλωσης. Όσοι διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις μου και τις κακοποιούν θα πρέπει να περιμένουν και την αντίδρασή μου».

 

To άρθρο Ο Δημήτρης Παπανώτας προειδοποιεί με αγωγές και μηνύσεις «όσους ξεχνούν από τις δηλώσεις» του κάποιες «λέξεις- κλειδιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button