Τρόπος Ζωής

Ο Λάκης Λαζόπουλος μου πρότεινε να αλλάξω επίθετο – Galaksias Portal News

«Με έγραφαν παντού λάθος, παντού!» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη αφηγούμενη πως αποδέχτηκε την πρόταση του Λάκη Λαζόπουλου να αλλάξει το επίθετό της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύζυγός της, Μάνος Νιφλής, βρέθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2024) καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με την γνωστή ηθοποιό να συγκινείται μιλώντας για τον πατέρα της αλλά και τη σχέση της με τις κόρες και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου.

«Μου πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος να αλλάξω το επίθετο μου και είδε δίκιο. Με έγραφαν παντού λάθος, παντού! Ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε! Μου λέει ότι “το Μουταφτσή είναι σαν φτέρνισμα” όταν δουλέψαμε στην ταινία “Ο καλύτερος μου φίλος” με τον Γιώργο Λάνθιμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.

“Να το αλλάξουμε” μου λέει και συμφώνησα αν και μου φαινόταν λίγο περίεργο. Μετά το συνήθισα αλλά διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου, το Μουτάφης».

«Η απώλεια του πατέρα φαντάζομαι ότι ήταν κάτι που σε ταρακούνησε» είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά συγκινημένη πως «τώρα θα κλείσουμε δυο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δυο μέρες μετά τα γενέθλια του».

«Συγκινήθηκα πολύ που σας είδα να χορεύετε μαζί» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Ελισάβετ Μουτάφη να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της: «Δεν μπορώ πια εγώ να το δω αυτό. Δηλαδή ευτυχώς που βάλατε λίγο (σ.σ. στο βίντεο της εκπομπής) γιατί πραγματικά ακόμα είμαι πολύ δύσκολα. Δεν έχω επανέλθει».

«Γιατί έφυγε πολύ άδικα είναι η αλήθεια, από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη τρεις μέρες πριν τον βγάλουμε από το νοσοκομείο για μια πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε. Οπότε το σοκ ήταν ακόμα πιο μεγάλο. Πολύ ωραίος άνθρωπος» είπε από την πλευρά του Μάνος Νιφλής.

«Θάβουμε τον Μάνο»

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την μητέρα των παιδών του Μάνου Νιφλή, τη Μαρία και στο ρόλο που έχει παίξει εκείνη στη σχέση που έχουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τα παιδιά.

«Από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους.

Με την Μαρία, την μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, «θάβουμε» τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο άρα αυτό περνάει και στα παιδιά.

Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά.

Έχω πάρει το ΟΚ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του αλλά έχω το ελεύθερο και από την μητέρα τους. Μάλιστα μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε “μιλάς με την μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;” και της απάντησα “ναι”.

Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, για να το λέμε και αυτό γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Ο Λάκης Λαζόπουλος μου πρότεινε να αλλάξω επίθετο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button