Επικαιρότητα

Έκλεισε θέση στο Final Four ο ΠΑΝΟΜ-Επικράτησε με 2-1 της Δαμάστας – Galaksias.com

Την παρουσία του στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξασφάλισε  ο ΠΑΝΟΜ ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Δαμάστας.

Στο 38′ η Δαμάστα απείλησε με τον Κατσαρό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αναγκάζοντας τον Μαυρίδη από πλευράς ΠΑΝΟΜ να απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή!

 

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στον ΠΑΝΟΜ με τον Συσκάκη να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει άουτ στο 44′, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κατσαρός εκτέλεσε ένα ακόμη κόρνερ με την άμυνα να διώχνει δύσκολα πριν η μπάλα περάσει την γραμμή με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα.

 

Στο 62′ ο Ρουμπάκης έκανε από πλάγια θέση ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

 

Τελικά το γκολ που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση ήρθε για τον ΠΑΝΟΜ στο 70′ με τον Συσκάκη από κοντά με προβολή μετά από αναστάτωση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

 

Η απάντηση όμως για την Δαμάστα ήταν άμεση με τον Ζερβάκη με ωραία προσπάθεια να κάνει το 1-1 στο 72′!

 

Τελικά το 2-1 ήρθε για τον ΠΑΝΟΜ με τον Ρούκα στο 87′ με πλασέ από πλάγια θέση και έτσι ο ΠΑΝΟΜ πήρε την πρόκριση στο Final Four!

 

Συνθέσεις:

 

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Κόκκινος Α., Ξυλούρης Μ., Κόκκινος Ι., Τζανάκης, Ρούκα, Συσκάκης, Ξυλούρης Ε.

Δαμάστα: Χατζηνικολάου, Διακάκης, Μαυρογιαννάκης, Μηλιαράκης, Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Ρουμπάκης, Ζερβάκης, Κόκκινος Ι., Κόκκινος Α., Κατσαρός

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button