Επικαιρότητα

Ανατροπή με την κακοποίηση 15χρονου από το Πήλιο σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση κακοποίησης 15χρονου σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα, την οποία αποκάλυψε το TheNewspaper.gr. Επειτα από εξέταση που πραγματοποιήθηκε από ιατροδικαστή διαπιστώθηκε πως ο ανήλικος δεν φέρει σημάδια που να ταιριάζουν στα όσα περιέγραψε

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν εντοπίστηκαν σημάδια κακοποίησης κατά την εξέταση του 15χρονου, ο οποίος κατηγόρησε συμμαθητές του ότι του επιτέθηκαν σεξουαλικά ενώ κοιμόταν.

Ο πατέρας του 15χρονου είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως ο γιος του, ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Για τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων, καθώς και οι γονείς των ανήλικων «δραστών», οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα.

Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα στα Δικαστήρια του Βόλου με την παρουσία συνηγόρου και αφού απολογήθηκαν στην εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασκήθηκε δίωξη μόνο στον έναν μαθητή, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για συνέργεια. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου στο Μονομελές Ανηλίκων.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button