ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΑΥΝΗ: Προχώρησε στην αγορά εξοπλισμού για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου – ΗράκλειοΕξοπλισμού για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου – Ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των συναδέλφων μας που στελεχώνουν την Υπηρεσία αυτή πρώτης γραμμής

Στην αγορά επιχειρησιακού εξοπλισμού για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, προχώρσε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Τα χρήματα που διατέθηκαν για την αγορά του εξοπλισμού προήλθαν απο τα κέρδη του ετήσιου χορού της Ένωσης. 

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει: 

Όπως είχαμε ανακοινώσει τμήμα των κερδών του ετήσιου χορού μας, μεταξύ άλλων, θα διατεθεί για την αγορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού. Για τον λόγο αυτό προβήκαμε στην αγορά τριάντα έξι (36) επιγονατίδων.

Τα υλικά παρέλαβαν ο Διοικητής του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας Α/Α’ κος. Πικράκης Γεώργιος και ο Προϊστάμενος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου Α/Α’  Χριστοδουλάκης Κωνσταντίνος, τα οποία θα τα παραδώσουν στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.

Ο εξοπλισμός αυτός είναι απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των συναδέλφων μας που στελεχώνουν την Υπηρεσία αυτή πρώτης γραμμής.

Στόχος της Ένωσης μας είναι να συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε ο Αστυνομικός να μπορεί να εργάζεται, όσο το δυνατόν, σε καλύτερες συνθήκες ασφαλείας σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα.


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger