ΑθλητικάΕνημέρωση

Μακάρι να αλλάξει γνώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παίξω και στο μεικτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Galaksias Portal News

Η Μαρία Σάκκαρη φαίνεται πως περιμένει με ανυπομονησία τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι, δείχνοντας διατεθειμένη να παίξει… παντού! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, της χαλάει τα σχέδια.

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την επιθυμία της, να παίξει στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως περιμένει την απόφαση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

“Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να παίξω και στα τρία events”, ανέφερε σε δηλώσεις της η Ελληνίδα τενίστρια η οποία στη συνέχεια τόνισε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει άποψη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

“Πρώτα από όλα στο μονό για τον εαυτό μου και μπορώ να παίξω διπλό με τη Δέσποινα, διότι θα είναι πολύ ωραίο για εκείνη να ζήσει την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα ήθελα, όμως, να παίξω και μεικτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε καλή ευκαιρία. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος θέλει να παίξει μεικτό, καθώς θα παίξει στο διπλό με τον αδερφό του. Από ό,τι ξέρω, λοιπόν, δεν σκοπεύει να παίξει μεικτό, αλλά έχει πει ότι θα αποφασίσει οριστικά όταν πλησιάσει το τουρνουά. Για την ώρα δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον”, κατέληξε.

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: Μακάρι να αλλάξει γνώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παίξω και στο μεικτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button