Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε η 6η Βιβλιοθήκη του Wincancer στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Η τελετή εγκαινίων της νέας βιβλιοθήκης του Win Cancer στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, παρουσία του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά βιβλιοθήκη μετά από αυτές στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας και στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ογκολογικών ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Επιδίωξη του Win Cancer είναι βιβλιοθήκες όπως αυτή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας να αποτελούν ένα σημείο αναφοράς μέσα στα νοσοκομεία. Ένα σημείο που το βλέμμα να μπορεί να ξεκουραστεί, το σώμα να χαλαρώνει και να νιώθει οικεία και το μυαλό να ταξιδεύει. Τα νοσοκομεία είναι χώροι όπου δοκιμάζονται οι σωματικές, αλλά και οι ψυχικές αντοχές όχι μόνο των ασθενών και των φροντιστών τους, αλλά και των εργαζομένων .

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger