ΑθλητικάΕνημέρωση

Ένταση στην κλήρωση με Κούγια και Κοσμά – Galaksias Portal News

Δεν έλειψαν και οι εντάσεις από τη συνεδρίαση της Super League 1 για την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά να έχουν μία έντονη λογομαχία.

Ο Κούγιας φέρεται μάλιστα να πέταξε και ένα 50ευρω στον Κοσμά, ο οποίος και το έσκισε μπροστά του, με τους δύο άνδρες να “αντιδικούν” για τη διαιτησία των αγώνων στη Super League 1 και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε και δηλώσεις στη συνέχεια αναφέροντας, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, τα εξής: «Ζήτησα από την έναρξη της κλήρωσης να καταγράφει μια δήλωσή μου στα πρακτικά. Αυτή ήταν ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός των ΑΕΚ, Λαμίας, Άρη και Κηφισιάς, όλες οι άλλες ομάδες εξέδωσαν δηλώσεις για τη διαιτησία. Εδώ και χρόνια έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει το με ποιον τρόπο θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ποιοι θα πέσουν – ποιοι θα ανέβουν.

Ετοιμαζόμουν να τους πω ότι η ομάδα που διακρίνεται στην πρώτη θέση, με κάποιο μαγικό τρόπο δέχεται εις βάρος της διαιτησίες και η ΑΕΚ βρίσκεται πρώτη και το ίδιο γίνεται με τις ομάδες στις κάτω θέσεις. Δεν διαμαρτυρήθηκαν φέτος Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Πηγαίνουμε τώρα στα Play off όπου θα παίξουν διαιτητές που έχουν αμφισβητηθεί. Αυτά θα πρέπει να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όταν πήγα να τα πως αυτά, τότε πετάχτηκε ο Κοσμάς, με είπε γραφικό και να βγω να τα πω στις τηλεοράσεις. Μετά παρενέβη λες και ήταν Φιλιππινέζα ο Λυσάνδρου».

To άρθρο Super League 1: Ένταση στην κλήρωση με Κούγια και Κοσμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button