Επικαιρότητα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Τσαλίκη – Galaksias.com

Με απόφαση του Δευτεροβάθμιου Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Υποστρατήγου και αποχωρώ ύστερα από τριάντα τρία (33) χρόνια πραγματικής υπηρεσίας.

Τελειώνω λοιπόν, με τη βοήθεια του Θεού, αυτό το όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και υπερήφανος, αφού κατάφερα να αντιμετωπίσω με επιτυχία πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Αυτή την επιτυχία την οφείλω κυρίως στους άξιους και ικανότατους συναδέλφους-συνεργάτες, ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης, που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί ιδρώσαμε, διψάσαμε, κοπιάσαμε, φτάσαμε στα όριά μας, κινδυνέψαμε, γελάσαμε μα και κλάψαμε. ΜΑΖΙ όμως.

Καθ’ όλη την υπηρεσιακή μου πορεία επέδειξα αφοσίωση στο καθήκον τηρώντας στο έπακρο όχι μόνο τα ιδανικά και τις αξίες του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και τους άγραφους νόμους της Ηθικής. Ότι απαίτησα, το είχα απαιτήσει πρωτίστως από τον ίδιο μου τον εαυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

1. Την Πολιτική και Φυσική ηγεσία για την διαχρονική τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

2. Όλους τους συναδέλφους μου, άνδρες και γυναίκες, για την εξαιρετική συνεργασία μας επιδεικνύοντας πάντοτε επαγγελματισμό και εργατικότητα.

3. Τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές και λοιπές αρχές καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και τους πολίτες για την άψογη συνεργασία. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, στη σύζυγο και στα παιδιά μου για την υπομονή, την κατανόηση και τη στήριξή τους.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Με τιμή                                                                    Κωνσταντίνος Ι. Τσαλίκης

Υποστράτηγος  Π.Σ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button