ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε τη μέρα που εκλέχθηκε ο Κασσελάκης – Galaksias Portal News

«Ομαδική αυτοκτονία» χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το δημοσίευμα για την «αποκαθήλωση» των φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη. Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action 24. Υπενθυμίζεται πως ο Στέλιος Κούλογλου αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2023.

«Συμβαίνει αυτό σε κλειστά κυκλώματα που πιστεύουν σε κάτι πάρα πολύ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε ότι θα κέρδιζε τις εκλογές και όταν χάσαμε με 20 μονάδες διαφορά δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη κρίση. Το κόμμα είχε χάσει την ιδεολογία του και έχασε τα δύο συγκολλητικά στοιχεία, τον Τσίπρα και την εξουσία» σχολίασε ο κ. Κούλογλου.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «κάθε μέρα βάζουν τρία αυτογκόλ μόνοι τους. Ακόμα και στο προνομιακό για την αριστερά θέμα για τα ομόφυλα ζευγάρια μπουρδουκλώθηκαν» και εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βαδίζει προς μια καταστροφή, ένα τέλος που θα έχει χαρακτηριστικά κλαυσίγελου».

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε και τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για «κλεμμένη» έδρα λέγοντας πως «τα περί έδρας είναι μια αστειότητα γιατί στην ΕΕ θεωρείται πλέον θέσφατο ότι η έδρα δεν ανήκει στα κόμματα αλλά στα πρόσωπα. Δεν έχει κάτι άλλο να πει (σ.σ. ο Κασσελάκης) και ζητά την έδρα».

 

«Δεν βρίσκεις άκρη, λέει πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Είναι μια συνωμοσιολογία που βρίσκει κανείς σε κύκλους της ακροδεξιάς» πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής και συμπλήρωσε πως: «Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι αριστερός, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά».

«Φύγανε και άλλοι. Έχετε ακούσει να λέει “Κόκκαλη δώσε την έδρα”. Το κάνει με μένα γιατί έχω κάνει μια αρθρογραφία που με ήπιο τρόπο προσπαθώ να αναδείξω τις μεγάλες αντιφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη και αυτό τον ενοχλεί. Ο Παπαδημούλης έφυγε και δεν του λέει να γυρίσει την έδρα» κατέληξε ο κ. Κούλογλου, επισημαίνοντας ότι «αν υπάρξει μια συμφωνία με τη Νέα Αριστερά θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να είμαι ξανά υποψήφιος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button