ΑθλητικάΕνημέρωση

Η «τριάρα» του Παναθηναϊκού, το «χρυσό» τέρμα του Μορόν για τον Άρη και η γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία για την ΑΕΚ στα highlights της αγωνιστικής – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ήταν οι μεγάλοι νικητές στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αφού οι “πράσινοι” νίκησαν με 3-1 τον Ολυμπιακό και η Ένωση προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με το μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού στο “Καραϊσκάκης”, ο Παναθηναϊκός έμεινε… ζωντανός στη “μάχη” για τον τίτλο της Super League 1, όπου φαβορί όμως είναι πλέον η ΑΕΚ, μετά τη δική της άνετη νίκη με 4-0 στη Λαμία.

Η Ένωση βρέθηκε στο +2 από τον ΠΑΟΚ από την πρεμιέρα κιόλας των πλέι οφ, αφού ο “Δικέφαλος του Βορρά” γνώρισε ήττα σοκ από τον Άρη στην Τούμπα. Χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής και οι Πειραιώτες, που έμειναν στο -5 από την κορυφή.

Το ξεκίνημα των πλέι οφ της Super League 1 ήταν εντυπωσιακό όμως, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για το θέαμα, αφού είχαμε συνολικά 9 γκολ, με τους Λιβάι Γκαρσία, Ποντένσε και Μορόν να σκοράρουν με πανέμορφα τέρματα και τους Μπακασέτα και Ιωαννίδη να γράφουν ιστορία με τα δικά τους τέρματα.

Τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Λαμία – ΑΕΚ 0-4

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1

Δείτε εδώ τις φάσεις και το γκολ του αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΑΕΚ 62
ΠΑΟΚ 60
Παναθηναϊκός 59
Ολυμπιακός 57
Άρης 45
Λαμία 34

To άρθρο Super League 1: Η «τριάρα» του Παναθηναϊκού, το «χρυσό» τέρμα του Μορόν για τον Άρη και η γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία για την ΑΕΚ στα highlights της αγωνιστικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button