Επικαιρότητα

H δήλωση του αρχηγού του Εργοτέλη Σταύρου Σφακιανάκη ενόψει ΠΑΝΟΜ – Galaksias.com

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή τον ΠΑΝΟ Μαλίων για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο 20χρονος μέσος Σταύρος Σφακιανάκης, γέννημα-θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου και εκ των αρχηγών του φετινού Εργοτέλη, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (Γήπεδο Ν.Καζαντζάκης, 15:00), έκανε την εξής δήλωση:

«Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια δείχνει την ταυτότητά της. Δικαιώνουμε τους εαυτούς μας, για όλη την δουλειά που έχουμε κάνει από το καλοκαίρι. Πλέον παίρνουμε αυτό που μας αξίζει στα τελευταία ματς, σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Θέλουμε να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα γιατί ο Εργοτέλης πρέπει να έχει στόχο πάντα τη νίκη, όπου παίζει, με όποιον και να παίζει.

Επιπλέον, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα: Ο Εργοτέλης σέβεται όλες τις ομάδες και το ίδιο απαιτούμε και εμείς. Αποδείξαμε ότι τον Εργοτέλη δεν πρέπει να τον ξεγράφει κανείς.

Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι δύσκολος. Ο ΠΑΝΟ Μαλίων είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πάμε για τους 3 βαθμούς.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας. Να είστε όλοι εκεί, σε ένα γεμάτο Μαρτινέγκο, που αποτελεί τη δύναμή μας! Τα λέμε την Κυριακή!”

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button