Τρόπος Ζωής

Νομίζω θα υπάρξει τρίτη σεζόν Dragons’ Den – Τι είπε για επιστροφή της στην τηλεόραση – Galaksias Portal News

«Δεν έχω χρόνο να κάνω τηλεόραση γιατί ασχολούμαι με τις κόρες μου, την επιχείρησή μου και τα social media», έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer απόλαυσε τη νέα της βόλτα στην παιδική χαρά με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

Η «εκρηκτική» influencer, Χριστίνα Μπόμπα εκτίμησε ότι θα υπάρξει τρίτη σεζόν του Dragons’ Den, παραπέμποντας, ωστόσο, στον Σάκη Τανιμανίδη.

Σε ό,τι αφορά την ίδια, δηλώνει βέβαιη πως για την ώρα δεν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά, όπως ανέφερε η ίδια πρόσφατα σε δηλώσεις της στην κάμερα του Open.

Προς το παρόν περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μαζί με τις μικρές της δίδυμες, την Αριάνα και τη Φιλίππα.

«Δεν έχω χρόνο να κάνω τηλεόραση γιατί ασχολούμαι με τις κόρες μου, την επιχείρησή μου και τα social media. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Αλλά ο Σάκης συνεχίζει τα δικά του. Νομίζω θα υπάρξει τρίτη σεζόν Dragons’ Den, αλλά να ρωτήσετε εκείνον καλύτερα», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, έκανε για άλλη μια φορά σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο instagram, δείχνοντας έτσι τις στιγμές παιχνιδιού με τις μικρές της.

To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Νομίζω θα υπάρξει τρίτη σεζόν Dragons’ Den – Τι είπε για επιστροφή της στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button