ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός στους «8» του Basketball Champions League – Galaksias Portal News

Ολοκληρώθηκε η εξαιρετική φετινή πορεία του Προμηθέα στο Basketball Champions League. Η Μάλαγα επικράτησε με 90-83 μέσα στην Πάτρα και με 2-0 νίκες, πέρασε στο Final4 του Βελιγραδίου.

Αντίο” με… ψηλά το κεφάλι είπε ο Προμηθέας στο Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου “λύγισε” από την Ουνικάχα Μάλαγα με σκορ 90-83 στο Game 2 της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης που έγινε στην Πάτρα και αποκλείστηκε από το Final4 της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε 67-54 στην πρώτη “μάχη” των δύο ομάδων στην Ισπανία και “καθάρισε” τη σειρά μέσα στο “Δ. Τόφαλος”, παίρνοντας έτσι το “εισιτήριο” για το… Βελιγράδι.

Από τον Προμηθέα ξεχώρισε ο ηγετικός Χάντερ Χέιλ με 31 πόντους (6/8 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Ετσενίκε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 16 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο Κάουαν αρίθμησε 13 πόντους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της Μάλαγα είχαν τόσο ο Κάλινόσκι (23 πόντοι), όσο και ο Κράβις (15 πόντοι). Ο Τέιλορ τους ακολούθησε με 9 πόντους, ενώ ο Πέρι κατέγραψε 7 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 43-46, 54-65, 83-90.

To άρθρο Προμηθέας – Μάλαγα 83-90: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός στους «8» του Basketball Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button