ΑθλητικάΕνημέρωση

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το γκολ» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Βίντα, μετά από μεγάλο λάθος του Χουάνκαρ.

Παρά τη νίκη του “τριφυλλιού” μάλιστα, ο Χουάνκαρ ήταν απαρηγόρητος για το λάθος του στο ξεκίνημα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο, για το γκολ της Ένωσης. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να συγκρατήσει μάλιστα τα δάκρυά του στην κάμερα της Cosmote TV, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι συμπλήρωσε 100 ματς με τη φανέλα των “πρασίνων”.

Οι δηλώσεις του Χουάνκαρ

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα σωστά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα, είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συγγνώμη γι’ αυτό το γκολ».

Για την 100ή συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όταν ήρθα εδώ πριν από 4 χρόνια δεν περίμενα να είχα αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνθηκα και αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, κατάφερα πράγματα που είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά, κερδίσαμε Κύπελλο, βγήκαμε στην Ευρώπη. Και πάνω απ’ όλα η αγάπη του κόσμου, του συλλόγου, που απλόχερα μου έδωσαν. Να πω πόσο χαρούμενη είναι η οικογένεια μου εδώ, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερα πέρα από ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένας αγώνας με ένταση, ρυθμό, αυτό που σημειώνω είναι η νίκη. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να παίζεις ή όχι τόσο καλό ποδόσφαιρο, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το ποδόσφαιρο είναι  έτσι, κάποια εβδομάδα κερδίσεις, κάποια χάνεις, αν καθόμασταν και στεναχωριόμασταν γι’ αυτά που έγιναν δεν θα είχαμε το έναυσμα για να μπορέσουμε να κάνουμε το σημερινό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

To άρθρο Δάκρυσε ο Χουάνκαρ στις δηλώσεις του μετά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το γκολ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button