Επικαιρότητα

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία, ο Γεράσιμος είναι σε κώμα – Τι λέει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι – Galaksias.com

Σε κώμα παραμένει ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ο Γεράσιμος, ο μόνος επιζών του πρώτου βαγονιού

«Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια», λέει στο Mega η μητέρα του, που για πρώτη φορά  μίλησε δημόσια για τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Όλο αυτό το διάστημα, η μητέρα μένει δίπλα στο παιδί της, που παλεύει κάθε μέρα για να κρατηθεί στη ζωή.

«Εδώ και ένα χρόνο, δίνει γενναίο αγώνα για τη ζωή του. Παρακολουθείται από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου, εφάμιλλους με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που έδωσαν μεγάλο αγώνα για το παιδί μας και έγιναν οικογένειά μας. Έναν χρόνο μετά, έχω τόσα πολλά να πω, δεν ήρθε η ώρα», αναφέρει.

 

Στην αρχή αυθόρμητα και μετά με προσπάθεια, προσπαθεί να συγκρατήσει τον θυμό της. «Επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί. Πώς να διορθώσω, πώς να γιατρέψω, να σώσω», ανέφερε.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. «Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα, όλα είναι κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο, από το να είμαι σε δίπλα του, απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Μόνο τα λόγια των γιατρών και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Ψάχνω το βλέμμα, την φωνή, την μουσική του… και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πιο πέρα από το παιδί μου είναι αυτό: “Ποτέ να μην ξανασυμβεί”».

«Η εξέλιξη της κατάστασής του είναι απρόβλεπτη»

«Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα. Και η εξέλιξη της κατάστασής του είναι απρόβλεπτη. Ο Γεράσιμος έχει κάνει 2 εγχειρήσεις. Η πρόγνωση είναι φτωχή» εξηγεί.

«Όμως πέρα από την αγάπη μου, μόνο την ελπίδα και την πίστη έχω να του δώσω. Του έχω εμπιστοσύνη, έχει κερδίσει πολλές μάχες. Μέσα από την καρδιά μου είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που προσεύχονται για το παιδί μου. δίνουν και σε μένα δύναμη. Η σημερινή απόλυτη προτεραιότητά μου, δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο».

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button